Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en proces til opfriskning af gamle trægulve. Typisk plankegulve med et tykt lag gammel fernis. Det kræver gulvteknisk og træteknisk viden at benytte en gulvafhøvling for den mindste feljl kan have katastroføle følger.

Hvad er gulvafhøvling?

En gulvafhøvling foretages alle de gange hvor en gulvafslibning ikke slår til. Med andre ord ved:

  • Fernis
  • Niveauforskelle
  • Fuldmaling
  • Tæpperester
  • Limrester

Faglig udvikling

Inden for fagende gulvafslibning og gulvafhøvling er det vigtig med faglig og personlig udvikling. Og netop indenfor gulvafslibning sætter vi det faglige fællesskab højt imellem medarbejderene på alle niveauer, og prøver at skabe et socialt miljø hvor de faglige kompetancer kan bibringe hver medarbejder ekstra viden, og der ved give grobund for nytænkning, kreativitet og alsidighed. Derfor besidder vore medarbejder en unik evne til at tilpasse sig nye faglige udfordringer indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af trægulve.

Trivsel giver arbejdsglæde

Vi er nok et lidt atypisk firma, hvor vi går meget op i trivsel om sammenhold, da vi mener at dette afspejler sig i arbejdsglæde og dermed kvalitetsarb ejde. Medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen er af afgørende betydning for deres indsats, og vi ser at en aktiv indsats for at øge trivslen kommer retur i form af glade og tilfredse medarbejdere, der yder en helhjertet indsats.

Vi vil være de bedste

Vi bestræber os på hele tiden at være de bedste og mest nytænkende, så vi kan leverer nogle flotte og spændende trægulve. Som alle andre bestræber vi os selvfølgelig på at få tilfredse kunder – og med rigtig mange tilbagevende og faste kunder, må vi sige at vi har nået dette mål, og det er vi rigtig stolte af.

Vi udvikler virksomheden

Vi ser en ære i altid at have nye spændende unge mennesker i lære, så vi bliver ved med at udvikle, samt holde det gamle håndværk i hævd.

Gulvafslibning er hårdt arbejde

Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling er et hårdt og krævende håndværk, så derfor er det utrolig vigtigt at vi arbejder efter Arbejdstilsynets regler, således at vi skåner vores medarbejdere så meget som muligt.

Udfører store og små gulvopgaver

Vi beskæftiger os med alt fra småreperationer af trægulve til gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling – store som små.

Det er meget spændende at få lov til at være kreativ, og vi giver meget gerne gode råd og vejledning.