Gulvinspiration

Gulvinspiration er ofte en forudsætning for at finde den helt rigtige løsning for hjemmets beboere. Ved at kontakte os vil du få gulvinspiration og information om de mange muligheder for bearbejdning og efterbehandling af trægulve.

Gulvinspiration er vigtig ved enhver gulvrenovering

Du har nok allerede gjort dig nogle tanker om hvad det perfekte trægulv indebærer. Måske har du endda en helt fast forventninge om hvordan dit trægulv skal se ud efter en gulvafslibning. Det er også helt fint. Men prøv blot et øjeblik at forestille dig et helt tomt rum. Et blankt trægulv. Hvis du kunne komme hvad som helst ind på det gulv, hvad skulle der så stå på det helt ideélle gulv? Hvordan skal det se ud? Hvilke funktion skal det opfylde?

En helhed imellem trægulvet og resten af boligen

Hvordan kan man gennemtænke trægulvet i en sammenhæng med resten af boligen? Det er sådan at sand innovation begynder. Med at viske tavlen ren og tage tin op til grundig overvejelse bid for bid. Og kun ved at sætte alle forudindtagede idéer til side kan man tænke virkelig nye tanker. Og når man gør det vil det rette billede af det rette trægulv komme op på ‘lystavlen’.

Gulvafslibning giver grobund for inspiration

Med et nyafslebet trægulv bliver man virkelig åben for inspiration. En inspiration der kommer inde fra hjertet og virkelig kan give anledning til nytænkning om indretning, farver på vægge og selvfølgelig typen af gulvbehandling. Det giver anledning til åbenhed omkring de kilder til inspiration, der omgiver os overalt, fra bækkens pludren over det runde hjul til menneskets evige jagt på nye flader, former, farver og tekniske udfordringer.

Gode råd til afslibning af boligens trægulv

Såfremt du har håbløse gamle gulve, som er så miserable, at der reelt skal et nyt trægulv til, er det måske ikke så skidt endda. Med en gennemgribende gulvrenovering kan en gulvafhøvling være midlet til en ny gulvoverflade. Med en afhøvling arbejder gulvhøvlens skarpe klinger sig ned i træets dyb og finder det friske og smukke trægulv frem. Et massivt trægulv som er afhøvlet kan komme til at fremstå som nyt. Ved en fagmands hjælp er du godt på vej til at få gamle trægulve med et helt nyt udseende.