Gulvmand

Gulvmand er betegnelsen på en person som blandt andet udfører gulvafslibning eller gulvafhøvling af trægulve.  Afslibning og efterbehandling der give en smuk gulvoverflade. Vi tilpasser alle gulvopgaver efter dine ønsker og behov.

Gulvfirma eller gulvmand

Gulvafslibning kræver dygtige medarbejdere. Vi har en stab af dygtige håndværkere til gulvafslibning og gulvafhøvling. At udføre gulvafslibning kræver års erfaring samt ekspertise og kompetence. Vi er meget stolte af vores dygtige medarbejder og gør derfor alt for at de kan lide at stå op og møde på arbejde hver morgen. Vore medarbejdere er det vigtigste og største aktiv vi har, og vi gør alt hvad vi kan for at give dem det bedst mulige arbejdsliv. Faglig udviklingInden for fagende gulvafslibning og gulvafhøvling er det vigtig med faglig og personlig udvikling. Og netop indenfor gulvafslibning sætter vi det faglige fællesskab højt imellem medarbejderene på alle niveauer, og prøver at skabe et socialt miljø hvor de faglige kompetancer kan bibringe hver medarbejder ekstra viden, og der ved give grobund for nytænkning, kreativitet og alsidighed. Derfor besidder vore medarbejder en unik evne til at tilpasse sig nye faglige udfordringer indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af trægulve. Trivsel giver arbejdsglæde.

Gulvmand der opfrisker dine trægulve

Vi er nok et lidt atypisk firma, hvor vi går meget op i trivsel om sammenhold, da vi mener at dette afspejler sig i arbejdsglæde og dermed kvalitetsarbejde. Medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen er af afgørende betydning for deres indsats, og vi ser at en aktiv indsats for at øge trivslen kommer retur i form af glade og tilfredse medarbejdere, der yder en helhjertet indsats. Vi vil være de bedsteVi bestræber os på hele tiden at være de bedste og mest nytænkende, så vi kan leverer nogle flotte og spændende trægulve. Som alle andre bestræber vi os selvfølgelig på at få tilfredse kunder – og med rigtig mange tilbagevende og faste kunder, må vi sige at vi har nået dette mål, og det er vi rigtig stolte af. Vi udvikler virksomheden hvor vi ser en ære i altid at have nye spændende unge mennesker i lære, så vi bliver ved med at udvikle, samt holde det gamle håndværk i hævd.

Gulvafslibning er hårdt arbejde

Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling er et hårdt og krævende håndværk, så derfor er det utrolig vigtigt at vi arbejder efter Arbejdstilsynets regler, således at vi skåner vores medarbejdere så meget som muligt. Udfører store og små gulvopgaver. Vi beskæftiger os med alt fra småreperationer af trægulve til gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling – store som små. Det er meget spændende at få lov til at være kreativ, og vi giver meget gerne gode råd og vejledning. Få besøg af vores iderige gulvmand allerede i dag, så vi kan finde den rette løsning for dig! En god ide behøver ikke at være dyr. Uforpligtende tilbud gives.

Gulvafslibning kræver dygtige medarbejdere

Vi har en stab af dygtige håndværkere til gulvafslibning og gulvafhøvling. At udføre gulvafslibning kræver års erfaring samt ekspertise og kompetence. Vi er meget stolte af vores dygtige medarbejder og gør derfor alt for at de kan lide at stå op og møde på arbejde hver morgen. Vore medarbejdere er det vigtigste og største aktiv vi har, og vi gør alt hvad vi kan for at give dem det bedst mulige arbejdsliv.

Få besøg af vores iderige gulvmand allerede i dag, så vi kan finde den rette løsning for dig! En god ide behøver ikke at være dyr. Vi tager telefonen alle dage, også gerne aften og weekend.